Egyedi esküvő,
amiről eddig csak álmodoztál...Üdvözöljük weboldalunkon!


Mi, a Wedding Arts alapítói, Győriné Steidl Henrietta és Győri Gábor, olyan szerencsés párt alkotunk, akik több mint 20 éve élünk boldog párkapcsolatban, és még mindig hiszünk a házasság intézményében. Ennek a két évtizednek a megpecsételéseként, pár éve újból megerősítettük házassági eskünket, melynek 3 gyönyörű gyermekünk mellett sok jó barát is tanúja lehetett. Mindketten kreatív emberek vagyunk és folyamatosan új dolgok megvalósítására törekszünk.


A webáruházunkban egyedi, kézzel készített esküvői poharakat értékesítünk, melyet kézi gravírozással még egyedibbé és igazán személyesebbé teszünk. Elsősorban esküvőkre készítjük a pezsgőspoharakat, de házassági évfordulóra is kiváló ajándék. A dátummal ellátott és névre gravírozott esküvői pezsgőspoharak nem csak hogy újdonságnak számítanak az esküvői piacon, de egy mai exkluzív esküvői szertartás nélkülözhetetlen kelléke. Ezen túl olyan emléket őriz majd, hogy később az évek múltán évfordulók alkalmával elővéve, s ebből újra koccintva, felidézhető lesz a „Nagy Nap”.


Várjuk szeretettel házasulandó párok megkeresését, akik esküvőjüket tervezgetik, de azok is jó helyen járnak, akik nászajándékot keresgélnek. Már unják a hagyományos dekorációkat az esküvőkön, és valami különlegesre vágynak? ... EGYEDI és különleges papír virágból készített fotófalunkkal biztosan sikert arat. Ezek a papír falak, főasztal mögé háttérként is kiválóan használhatóak. Bármilyen kívánt színben megvalósítható. Teljesen nyitottak vagyunk az új elképzelésekre, örömmel és nagy kreativitással állunk minden új kihívás elé. Minden termékünk egyenként, nagy gonddal és precizitással, kézzel készül, így nincs két tökéletesen egyforma sem. Álmodjanak meg bármit, mi megvalósítjuk! Örömmel tölt el, ha az általunk készített tárgyak és dekorációk a tökéletes esküvő megvalósításában szerepet játszhatnak.