Bemutatkozó

Esküvői poharak - Henrietta és Gábor bemutatkozó
Heni & Gábor

Egyedi esküvői poharakat készítünk...

Különleges alkalomra különleges poharak. Egyedi esküvői poharakat készítünk Neked. Exkluzív ajándék a “Nagy Napra”.

Köszöntünk Téged!

Henrietta és Gábor

Szerencsés párt alkotunk. Közel 25 éve élünk boldog párkapcsolatban és szüntelenül hiszünk a házasság intézményében. Ennek a bő két évtizednek a megpecsételéseként, pár éve újból megerősítettük házassági eskünket, melynek 3 gyönyörű gyermekünk mellett sok jó barát is tanúja lehetett. Mindketten kreatív emberek vagyunk és folyamatosan új dolgok megvalósítására törekszünk.

Vállalkozásunk húsz éves múlttal rendelkezik, alap esetben két fővel, de alkalmanként – nagyobb rendezvények dekorációjának kivitelezésében – akár komplett csapattal tudunk a helyszínre vonulni. Saját jelenlétünk a kivitelezésben garancia a személyes igények kiszolgálására, az egyedi kivitelezésre. Tudjuk, hogy a különleges alkalom ténylegesen különleges figyelmet érdemel.

Esküvői poharak. Ma már mindenki így keresi. Az eredeti elgondolás szerint olyan emlékezetes esküvői tárgyat akartunk az ifjú pár kezébe adni, ami később, a házassági évfordulókon is fel tudja eleveníteni az egybekelés szép emlékét. 2013-ban készültek el az első pezsgős poharak és folyamatosan egyre nagyobb sikerük lett. A minőségi esküvői poharak ma már a házasságkötés elengedhetetlen kellékei.

Szeretünk egyedi ötleteket megvalósítani, így az esküvői poharaink is páratlanok, akárcsak minden menyegző. A kézműves alkotások ugyanis több technikát ötvözve készülnek és akár kézi gravírozású nevekkel, dátummal is díszíthetők, még feledhetetlenebbé téve a nagy eseményt.

Több ezer esküvői pohár értékesítésén vagyunk túl, a visszajelzések szerint 100%-os elégedettséggel. Ugyanakkor egyéb esküvői dekoráció készítésével is foglalkozunk, így egy helyen megoldjuk az esküvői kellékek biztosításának nagy részét.

A webáruházunkban egyedi, kézzel készített esküvői poharakat értékesítünk. Elsősorban esküvőkre készítjük a pezsgőspoharakat, de házassági évfordulóra is kiváló ajándék. Ezen túl emléket őriz, hogy később is felidézhető legyen a “Nagy Nap”.

Várjuk szeretettel azon házasulandó párok megkeresését, akik esküvőjüket tervezgetik, de azok is jó helyen járnak, akik nászajándékot keresgélnek. Nálunk egyedi megoldásokat, páratlan kivitelezést találsz.

Hozzászólások lezárva.